Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Klantenpanel werkgeverslijn: ondernemers gezocht!

afbeelding van Rosanne Otter-Waterink

Wat vindt u van de (online) dienstverlening van de LTO Noord werkgeverslijn en welke onderwerpen zou u juist graag extra belicht willen zien? In het werkgeverslijn klantenpanel kunt u uw stem laten horen. In januari 2014 starten we met een klantenpanel en daarvoor zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Bent u agrarisch ondernemer en werkgever? Geef u dan nu op voor het klantenpanel!

U bent in eerste instantie voor één jaar aan het klantenpanel verbonden. Meedoen aan het klantenpanel houdt in dat wij u maximaal drie keer per jaar telefonisch benaderen om uw mening te vragen over een bepaald onderwerp. Wanneer u gebeld wordt en wat het onderwerp is kondigen we via de email van te voren aan. Door mee te doen aan het klantenpanel kunt u meedenken over bijvoorbeeld de inhoud van bijeenkomsten, maar ook welke projecten of aandachtsgebieden het komend jaar opgepakt kunnen gaan worden. Na elk onderzoek ontvangt u de onderzoeksresultaten, zodat u ook kunt zien hoe andere werkgevers over de onderwerpen denken. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Wij geven uw gegevens ook niet zonder uw toestemming door aan derden.

Aanmelden
Wij nodigen u van harte uit om u aan te melden voor het klantenpanel. Dat kan tot 31 december, per e-mail via E werkgeverslijn@ltonoord.nl of telefonisch via T 088 - 888 66 88. Voor meer informatie of vragen over het klantenpanel kunt u ook terecht bij Marbel Montsma, via E mmontsma@projectenltonoord.nl
Er is ruimte voor ongeveer 10 ondernemers, waarbij we zoveel mogelijk een goede spreiding aan regio’s en sectoren nastreven. Na uw aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk reactie.
Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking!