Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Seed meets Technology breidt sterk uit

afbeelding van Ronald Hand
Seed meets Technology 2015

Op 22, 23, 24 en 25 september is de tweede editie van Seed meets Technology. Het evenement breidt dit jaar uit tot 25 bedrijven die hun innovaties tonen aan professionals in de zaadsector, internationale wederverkopers van zaden en aanverwante producten, toeleveranciers en telers zowel nationaal als internationaal. Seed meets Technology is hét evenement dat draait om innovatieve technologie op gebied van zaden. Van coatingsystemen, zaadontsmettingsproeven, rassenassortiment, geautomatiseerde fenotypering, zaadverwerking, specialistische software tot klimaatbeheersing en nieuwe teeltsystemen worden getoond. Deelnemers demonsteren hun innovaties op het proefveld en in een expositieruimte. Initiatiefnemers van deze vakbeurs zijn Proeftuin Zwaagdijk, Seed Processing Holland, Leba en Incotec.
Het evenement is een meetingpoint voor diverse open dagen bij zaadbedrijven in de Seed Valley regio in dezelfde week. Bezoekers aan Seed meets Technology kunnen hun programma uitbreiden met een bezoek aan bijvoorbeeld de open dagen van Pop Vriend, Bejo Zaden, Syngenta, Sakata en Hazera.
Kijk voor meer informatie op www.seedmeetstechnology.com De locatie is centraal gelegen in de regio Seed Valley, Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost. Het evenement is vrij toegankelijk.