Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Tijdig aanvragen e-Herkenning voor inloggen bij RVO!

Bent u een ondernemer of organisatie en staat u geregistreerd met uw KvK-nummer? Dan logt u in met eHerkenning. Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel aangeschaft? Doe dit dan zo snel mogelijk, want vanaf 1 januari 2015 is inloggen met uw gebruikerscode en wachtwoord van RVO.nl niet meer mogelijk.
Met eHerkenning kunt u met één inlogmiddel terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen, ook bij mijn.rvo.nl. Dat heeft consequenties voor u. Anders dan bij uw bestaande inlogmethode voor mijn.rvo.nl zult u een eHerkenningsmiddel moeten aanschaffen bij één van de erkende aanbieders. Daar zijn kosten aan verbonden.
Om de diensten op mijn.rvo.nl te gebruiken heeft u een middel nodig met betrouwbaarheidsniveau 2+. Hoe u eHerkenning aanvraagt leest u op Stappenplan aanvragen eHerkenning.
 
Bij de meitelling heeft u voor het het opgeven van percelen en teelten een e-herkenning nodig of bij het aanvragen van derogatie. Wacht niet tot het laatste moment met aanvragen en zorg dat u tijdig over een e-Herkenningsmiddel beschikt.
 
Hoe schaft u een e-Herkenningsmiddel  aan?
U kunt e-Herkenning aanschaffen met LTO ledenvoordeel. Ga hiervoor naar http://www.ltoledenvoordeel.nl/it/eherkenning/ en profiteer jaarlijks van 15% korting. Heeft u al een Z login? Dan kunt u deze koppelen aan Z login e-Herkenning. Zo voorkomt u dat u nog meer gebruikersnamen en wachtwoorden moet onthouden.
 
Begeleiding door uw accountant of adviseur
We merken dat veel leden bij de aanvraag een accountant of adviseur inschakelen. Misschien is dit voor u ook een optie? Informeer bij uw accountant of adviseur naar de mogelijkheden.