Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Webwinkel De Korenmaat gekozen tot Favoriete Biowinkel 2014

 

Op de BioVak in Zwolle zijn de winnaars bekendgemaakt van de publieksverkiezing 'Favoriete Biowinkel'. De eerste plaats ging naar De Korenmaat, een biologische webwinkel in Zeist. De verkiezing is een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging.

Een klant van De Korenmaat vatte als volgt samen waarom dit de terechte winnaar is: "Alles leverbaar, gemakkelijk online bestellen en op vrijdagmiddag afhalen met een prettige babbel met winkeliers die we & die ons inmiddels kennen!" De tweede plaats ging naar De Natuurwinkel Solidare in Tilburg, de derde plaats was voor Natuurvoedingswinkel Ieme in Borger.

Naast het ruime assortiment in biologische voeding scoorden alle winnaars goed op het geven van informatie over de kwaliteit en herkomst van de producten. Een goede uitleg van het personeel is wat de winkel volgens de klanten speciaal maakt. 

De prijzen werden overhandigd door Arjan Nijdam, voorzitter van de Biowinkelvereniging. Volgens Nijdam is het een waardevolle onderscheiding omdat de stemmen direct afkomstig zijn van de klanten.


V.l.n.r. Trotse winkeliers van De Korenmaat, Solidaire en Ieme.
Bron: BioNext